Teddingtonweg 28D, 2421LL Nieuwkoop
Teddingtonweg 28D, 2421LL Nieuwkoop

Meer dan een Detachering bureau

Hoewel sommige van onze plaatsingen voor traditioneel voltijds vast personeel zijn, kunnen we, in tegenstelling tot een wervingsbureau, flexibele plaatsingen van professioneel ICT-personeel bieden in elke combinatie van 1-5 dagen per week en/of 1-8 uur per dag, dat is de kracht van detachering via VIrtical. We kunnen dit doen door gebruik te maken van ons grote team van bestaande fulltime ondersteuningsmedewerkers en de werklast over ons team te spreiden.

We kunnen ook zorgen voor volledige aanvulling voor ziekteverlof en jaarlijks verlof, en we kunnen voorzien in behoeften buiten kantooruren, escalaties van noodgevallen of stand-by diensten. We begrijpen dat elke klant uniek is en werken graag een oplossing uit die aan jouw eisen voldoet.

Detachering ICT

Op zoek naar medewerkers voor je onderneming?

Bekijk onze Werving & Selectie pagina
Image link

Niet alleen op papier gecertificeert

Hoe vaak heb je een kandidaat geïnterviewd met uitgebreide technische certificeringen, maar weinig of geen bruikbare kennis? We hebben dit al vaak genoeg gedaan en hebben voldoende expertise in huis om het verschil te zien. Als je op zoek bent naar een AZ-104 cloud administrator of een CCNA-netwerkengineer, dan zullen wij je voorzien van iemand die daadwerkelijk dat kennisniveau heeft, evenals het stuk papier om dat te zeggen.

Ontzorging, ook voor freelancers!

Ben jij ZZP'er en werkzaam binnen de ICT sector maar heb je moeite om de juiste klus te vinden? Of loop je vast met je boekhouding werkzaamheden? Virtical ondersteund ZZP'ers in de deze opzichten.

Detachering iets voor jouw bedrijf?

Marco Elkerbout

Marco Elkerbout

Virtical is ruim 10 jaar actief als het gaat om detachering. Hierdoor hebben wij ondertussen een grote pool ICT professionals in dienst. Dit zorgt er voor dat wij altijd de juiste junior, medior of senior hebben voor jouw project.