Bookamker bet365 good bonus.

VMware heeft recent een nieuw hercertificering beleid aangekondigd.

VMware wil met deze wijziging de kennis binnen de VMware professional community up-to-date houden. Het behalen van een VCP certificering is een grote prestatie, maar wanneer uw vaardigheden niet actueel zijn verliest uw certificering zijn waarde. Om ervoor te zorgen dat alle VCP houders hun vaardigheid en actuele kennis op het gebied van de VMware technologieën handhaven biedt VMware de mogelijkheid van hercertificeren.  

 

Belangrijke data 

•  Na 10 maart 2014 dienen alle nieuwe VCP certificeringen binnen twee jaar na het behalen gehercertificeerd te zijn. 

•  Iedereen die vóór 10 maart 2013 een VCP certificering behaald heeft, dient zich vóór 10 maart 2015 te hercertificeren.

 

Drie mogelijkheden om te hercertificeren

Om uzelf te hercertificeren dient u een VCP (of hoger) examen te behalen binnen twee jaar na het verdienen van uw meest recente VCP-certificering. Met andere woorden, u kunt: 

•  Het actuele examen voor uw bestaande VCP certificering behalen. Bijvoorbeeld, als u een VCP3 bent, dan dient u het huidige VCP5-Data Center virtualisatie (VCP5-DCV) examen af te leggen.

•  Een nieuwe VCP-certificering in een andere oplossing-track behalen. Bijvoorbeeld wanneer u VCP-cloud gecertificeerd bent, dan kunt u uzelf hercertificeren door het verdienen van een VCP-Desktop (VCP5-DT) certificering. 

•  Doorgaan naar het volgende niveau door het verdienen van een VMware Certified Advanced Professional (VCAP) certificering.

Zoek Op Deze Site

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Download Template for Joomla Full premium theme.